Disclaimer

DISCLAIMER WEBSITE 2-B-EAT VOEDINGSADVIES
www.2-b-eat.nl

De website van 2-b-eat voedingsadvies is voornamelijk bestemd voor het verstrekken van informatie. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld. Hoewel getracht wordt om de informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden.

2-b-eat voedingsadvies is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij 2-b-eat voedingsadvies.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van 2-b-eat voedingsadvies, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de website op te nemen in een frameset of via een online link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Heeft u een vraag?
Neem dan contact met ons op.

Share This